vineri, 25 iunie 2010

Iata ca ne place !

O NOUA INTALNIRE - 2-4 IULIE

Un grup de participanti din data de 19 iunie si-a propus revenirea la Popesti pentru o analiza "detaliata" a situatiei (unii au declarat ca isi propun doar sa Stea. In tihna... ).

Ne-am propus weekend-ul 2-4 iulie. Va fi un eveniment "neorganizat" in care "ne vom gospodari" singuri sau cu ajutorul prietenilor pe care i-am facut data trecuta. Va trebui deci sa aveti cu voi un cort (pentru cei care nu vor sa stea in gazda sau nu isi pot permite costul cazarii) si ceva bani pentru mancare. Evenimentul va incepe undeva vineri seara si se va finaliza duminica. Participantii sunt bine venti pentru orice interval orar in perioada aceasta. O scurta vizita sau ceva picnic poate fi posibil pentru cine nu poate sa ramana mai mult. Daca ne spuneti din timp, vom face in asa fel incat sa stam impreuna in jurul mesei "de amiaz' ".

Eu, personal, imi propun urmatoarele obiective:

1. Sa invit cativa baieti (si fete cu muschi) la exercitii libere de cosit balariile din curtea casei parohiale.

2. La rugamintea d-lui profesor Mihai Opreanu vom face un experiment, care are ca obiectiv stabilirea capacitatii polistirenului de a crea efect de sera.
Avem nevoie de un "pet" de plastic de 5l, de un recipient de sticla de aceleasi dimensiuni si de un termometru. Daca are cineva un recipient de sticla, va rog sa anuntati (inca nu am gasit).

3. Vom discuta despre cateva idei pe care dl. profesor Opreanu le are cu privire la reciclarea materialelor si vom face un "plan de bataie" pe tema aceasta.

4. Vom discuta despre ideea participarii la concursul SOLAR DECATHLON - www.sdeurope.org
(va rog ca in limita timpului vostru disponibil sa va documentati; inscrierea in echipa care va participa pentru 2012 se va face in urma unei selectii de CV si scrisoare de intentie pentru studenti)

5. Vom discuta diverse si vom incerca sa "postam" rezultatele lucrului in cursul zilei de duminica in asa fel incat sa nu mai avem "de lucru" peste saptamana. Eu sper sa reusim sa ne conectam la internet chiar de acolo.

6. Sa ne documentam si sfatuim, pentru a putea sa le dam un sfat "pertinent" alor lu' Vasilateanu, care ar vrea sa-si monteze un solar. (daca cineva dintre voi are ceva documentatie in acest sens ar fi minunat daca ar aduce-o)

Avem pana acum confirmarea participarii din partea mea (Adina), a Oanei, a Emiliei si a d-lui Catalin Vasilescu. Si-au manifestat dorinta de a participa si Claudiu Cobilanschi si Barbu Vlad.

Va rog sa anuntati prezenta voastra pe mail sau telefonic pana pe data de 1 iulie cel mai tarziu pentru a-i putea anunta pe popesteni de intentiile noastre si pentru a le da posibilitatea sa se organizeze.

Cu prietenie,

Adina

2 comentarii:

  1. Dragi prieteni scrieti va rog mesaje pe blog !

    Ar fi minunat daca acesta ar deveni un spatiu public pentru discutii, alaturi de Popesti...

    Adina

    RăspundețiȘtergere
  2. Alte obiective pentru weekendul 2-4 iulie:

    - identificarea resurselor pentru workshop-uri toamna: cazare de grup, gazde posibile si posibilitati actuale de igiena si de gospodarire;
    - lista de necesitati + costuri
    - inventariere foto;
    - seara - redactarea unei baze teoretice a programelor propuse (viziune, misiune, obiective strategice etc)

    Oana

    RăspundețiȘtergere